SpeakIT Std

SpeakIT Standard

SpeakIT Standard är en tjänst som gör det möjligt för alla kommuner, myndigheter, organisationer och företag som har hemsidor att öka tillgängligheten till sin information. Med SpeakIT Standard kan alla besökare få hemsidorna upplästa direkt i sin dator, telefon eller läsplatta med hjälp av syntetiskt tal. Till skillnad från Plus-versionen använder SpeakIT Standard en mediaspelare som bäddas in i sidornas befintliga layout och har ingen verktygspanel.

Så här ser SpeakIT Standard ut när tjänsten är startad!

Funktioner

  • Användaren kan bland annat välja mellan att få all text eller markerad text uppläst med markörmedföljning. I SpeakIT Standard kan användaren även få en godtyckligt vald text uppläst genom att markera texten.
  • För svenska sidor använder SpeakIT Standard rösten Elin från Acapela. Som standard ingår även engelskt tal. För kunder med behov av andra språk kan vi även erbjuda talsyntes på danska, norska, finska, tyska, franska, spanska, italienska, holländska, portugisiska och US engelska.
  • Eftersom SpeakIT Standard är en serverlösning krävs det inte av besökaren att denne ska ladda ner eller installera någon programvara eller plugin till sin webbläsare. Den fungerar på alla datorer, telefoner och läsplattor som har Internetförbindelse och ljudkort med högtalare, så den är tillgänglig från många platser såsom skolor, bibliotek, Internetcaféer etc.

Testa tal på hemsidan!

  • Skicka oss ditt namn, din e-postadress och adressen till hemsidan där du vill ha tal.
  • Vi lägger upp en passande lösning för tal på hemsidan och skickar en länk till dig för test.
  • Utvärdera tjänsten under en månad. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp.
  • Om du tycker om tjänsten och vill fortsätta arbeta med den ser vi till att du blir kund hos oss. Om du inte är intresserad av tjänsten tackar vi för visat intresse.

Kontakta oss

Insipio AB
Ågatan 4
374 36 Karlshamn
+46 (0) 721 72 56 98
+46 (0) 708 36 89 66

© Insipio AB 2016, all rights reserved